VvM bijeenkomst 19/01 tussen 17 en 19 uur bij het College Hotel

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de Vereniging voor Mededingingsrecht op 19 januari 2023.

In een periode waarin een warme woning geen vanzelfsprekendheid is en overheidsingrijpen noodzakelijk is om de betaalbaarheid te garanderen, willen we het nieuwe jaar starten met het actuele onderwerp: Energiemarkten in beweging: een nieuwe visie op consumentenbescherming, mededinging & regulering gewenst?

We zijn verheugd dat Monique van Oers en Marinus Winters bereid zijn om dit uitdagende onderwerp in te leiden. Monique van Oers, directeur Juridische Zaken ACM, zal stil staan bij de leveranciersmarkt en consumentenbescherming in het licht van de huidige energiecrisis en maatregelen als vangnetregulering, toetsing van leveranciers en prijsplafonds. Hierbij komt de vraag aan de orde hoe vrij dan wel gereguleerd deze retailmarkt moet zijn. Marinus Winters, advocaat bij Allen & Overy, zal ingaan op de regulering en de mededingingsrechtelijke aspecten van de groothandelsmarkten. Met alle bewegingen op deze markten dringt de uitdagende vraag zich op of een nieuwe visie op consumentenbescherming, mededinging en regulering van de energiemarkten gewenst is. Uiteraard is er na afloop van de inleidingen van de sprekers voldoende ruimte om in discussie te gaan over deze vraag en de door de sprekers geschetste ontwikkelingen.

We hopen u op 19 januari 2023 te ontmoeten en met u aansluitend het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Praktische gegevens bijeenkomst:

Datum: 19 januari 2023

Tijdstip: inloop 16.30, bijeenkomst 17.00 – 19.00 en aansluitend een nieuwjaarsborrel

Locatie:  College Hotel Amsterdam, Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam

Vanwege de externe locatie geldt het principe van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Mocht bij u nader inzien toch niet kunnen komen, laat dat dan ook graag weten, zodat we uw plek weer ter beschikking kunnen stellen voor de personen op de (eventuele) reservelijst.

U kunt zich opgeven door onderstaande gegevens in te vullen en als antwoord op deze e-mail te verzenden:

Naam: Ekram Belhadj

• Ik kom alleen naar de bijeenkomst
  • Ik kom zowel naar de bijeenkomst als de borrel
  • Ik kom alleen naar de borrel

Klik hier om de bijeenkomst alvast in uw agenda op te slaan.

We wensen u goede feestdagen en een warm, energiek 2023 toe!

Namens het bestuur van de VvM,

Hartelijke groet,

Ruben Elkerbout