Reactie VvM op concept werkwijze NMa analoog en digitaal rechercheren

Presentatie:

Promotieonderzoek SEO op het gebied van mededingingseconomie

Presentatie:

ICC seminar mededinging, corruptie en het persoonlijke risico voor bestuurders en leidinggevenden op 23 juni 2016 (8.30 – 12.00) in Den Haag.

Presentatie:

De VvM film Pioniers van het Mededingingsrecht welke film is getoond tijdens de VvM Kerstbijeenkomst op 10 december 2015 is ook te zien op YouTube: https://youtu.be/3BnEnqMWrE

LIDC individueel lidmaatschap