Upcoming events

Past events

12 July, 2018
5-7 bijeenkomst - Masterclass Kartelschadeprocedures
Het bestuur nodigt u uit voor de 5-7 bijeenkomst van donderdag 12 juli a.s. ten kantore van Houthoff (Gustav Mahlerplein 50 te Amsterdam), die in het teken zal staan van de kartelschadeprocedure.

De Masterclass zal worden verzorgd door Philip Malanczuk (NautaDutilh), Jan-Willem de Jong (BarentsKrans) en Rick Cornelissen (Houthoff), die alle drie ruime ervaring hebben met dergelijke procedures.
Invitatie  [164 KB PDF]
Jan-Willem de Jong, BarentsKrans - Presentation  [1,801 KB PDF]
19 April, 2018
ALV + 5-7 bijeenkomst - Staatssteun: ontwikkelingen vanuit Brussels en Nederlands perspectief
Het bestuur van de VvM nodigt u uit voor een volgende 5-7 bijeenkomst op 19 april aanstaande.
Het thema van deze bijeenkomst zal zijn: Staatssteun: ontwikkelingen vanuit Brussels en Nederlands perspectief.

Het bestuur is verheugd dat Ewoud Sakkers (EC), Allard Knook (Pels Rijcken) en Steven Verschuur (HvG Law) deze bijeenkomst inhoudelijk zullen verzorgen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst zal om 16.45 een korte Algemene Leden Vergadering plaatsvinden.
Invitatie  [126 KB PDF]
20 March, 2018
5-7 bijeenkomst - Big data, algoritmes en de toepassing van het mededingingsrecht in de praktijk
Het bestuur van de Vereniging voor Mededingingsrecht nodigt u graag uit voor de 5-7 bijeenkomst van 20 maart aanstaande.

Cyril Ritter (DG Concurrentie, Europese Commissie) en Martijn Snoep (De Brauw Blackstone Westbroek), zullen spreken op een bijeenkomst over big data, algoritmes en de toepassing van het mededingingsrecht in de praktijk.
Invitatie  [175 KB PDF]
Sprekers:
Cyril Ritter, DG Concurrentie, Europese Commissie - Presentation  [2,298 KB PDF]
Martijn Snoep, De Brauw Blackstone Westbroek - Presentation  [1,367 KB PPTX]

Geen mededelingen.

promotieonderzoek SEO op het gebied van mededingingseconomie
Het Bestuur vestigt graag uw aandacht op ingesloten uitnodiging van het SEO Economisch Onderzoek om deel te nemen aan een korte web-enquete als onderdeel van een promotieonderzoek op het gebied van mededingingseconomie. De enquete gaat over het anticipatie-effect van het publieke en private kartelbeleid en de interactie daartussen. Parallel is er een enquête uitgezet onder Nederlandse bedrijven. U kunt de enquête openen via: www.seo.nl en de invultijd bedraagt slechts 10 minuten.

ICC seminar mededinging, corruptie en het persoonlijke risico voor bestuurders en leidinggevenden op 23 juni 2016 (8.30 - 12.00) in Den Haag.

De VvM film Pioniers van het Mededingingsrecht welke film is getoond tijdens de VvM Kerstbijeenkomst op 10 december 2015 is ook te zien op YouTube: youtu.be -3BnEnqMWrE

5-7 bijeenkomst 15-10-2015
De consultatie over het wetsvoorstel Implementatiewet privaatrechtelijke handhaving mededingingsrecht (Kartelschaderichtlijn).

2014-03-15 Reactie VvM op ACM Agenda 2014-2015
2012-07-13 Bijdrage VvM Wetsvoorstel stroomlijning markttoezicht ACM
2012-07-13 Bijdrage VvM consultatie Wetsvoorstel stroomlijning markttoezicht ACM
2011-09-22 LIDC individueel lidmaatschap